Χαρά Βέρα – Δάκρυσε μιλώντας για το εγγόνι της – Έχουμε έναν άγγελο μέσα στο σπίτι
2 years, 5 months ago
6

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Χαρά Βέρα και αναφέρθηκε στις κόρες της, στο εγγόνι της και στα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην πίστα.

«Ξεκινάμε εμφανίσεις στο Vegas Live Stage με το Γιώργο Βελισσάρη, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Πέτρο Ίμβριο», είπε.

Αναφερόμενη σε ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί πάνω στην πίστα ανέφερε: «Όταν δούλευα με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ένας πελάτης μου παρήγγειλε το “Να κάνω ζημιές”, και έφερε τούμπα το τραπέζι στην πίστα, και ήρθε στο κεφάλι μου. Έκανα 12 ράμματα. Άλλη φορά ένας πελάτης πέταξε γαρύφαλλα, και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο».

«Θέλω νυφικό»

«Δύσκολη στιγμή ήταν όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, και την επόμενη μέρα πήγα για δουλειά, ενώ και όταν γέννησε η κόρη μου δεν ήμουν δίπλα της, ήμουν σε πανηγύρι», σημείωσε στη συνέχεια η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Η μεγάλη μου κόρη είναι 28 και η μικρή 27. Η εγγονή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Έχουμε έναν άγγελο μέσα στο σπίτι», πρόσθεσε συγκινημένη.

«Ο γάμος μου ούτε φέτος έγινε, του χρόνου, αν δεν κουραστούμε και τον σταματήσουμε τελείως. Το νυφικό το θέλω… νυφικό – νυφικό! Τα μαλλιά μου στο γάμο μου δεν τα έχω φανταστεί, θα τα φανταστεί ο Τρύφωνας Σαμαράς όταν έρθει η ώρα», ανέφερε για το γάμο της.

«Έχω δουλέψει ως κομμώτρια πριν γίνω τραγουδίστρια. Τώρα έχω τρεις κομμώτριες, όποια μπορεί έρχεται, δε τα φτιάχνω εγώ τα μαλλιά μου», αποκάλυψε κλείνοντας σχετικά με όσα έκανε πριν ασχοληθεί με το τραγούδι.

 

in.gr