Χαρές για τον Στέλιο Κρητικό και την Κάτια Παπαδοπούλου, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα και όλοι τους ευχήθηκαν
1 year, 10 months ago
6

Ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του, Κάτια Παπαδοπούλου, βάφτισαν τη δεύτερη κόρη τους, χθες, Σάββατο, σε ένα συγκινητικό μυστήριο.

 

Το ζευγάρι, πριν από επτά μήνες περίπου, υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί τους και όπως φαίνεται η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κρητικού

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος ανάρτησε δύο φωτογραφίες από τη σημαντική αυτή ημέρα για την οικογένεια.

Ο Στέλιος Κρητικός φωτογραφίζεται με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του

Στη μία είναι η νεοφώτιστη, η οποία πήρε το όνομα Χριστίνα και στην άλλη ποζάρει όλη η οικογένεια, μαζί με τους δύο γιους του Στέλιου Κρητικού από τον πρώτο γάμο του, τον Μιχαήλ και τον Άρη.

 

Μάλιστα, τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα «Χριστίνα. Σήμερα βαφτιστήκαμε. Ευχόμαστε όλα τα καλά σε όλους με υγεία και να μην αφήνετε οικογενειακές στιγμές να φεύγουν ανεκτίμητες».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη μία κόρη, την Κόμισα, ενώ οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του ηθοποιού διατηρούν άριστες σχέσεις, τόσο με τις μικρότερες αδελφές τους, όσο και με τον πατέρα τους.

 

 

 

protothema.gr