Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε έπειτα από 10 χρόνια σχέσης και προκαλεί αίσθηση
1 year, 3 months ago
6

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Τι λες τώρα!” το Σάββατο και εξομολογήθηκε ότι χώρισε από την μακροχρόνια σχέση του, γιατί είχαν διαφορετική άποψη όσον αφορά στο ζήτημα του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

“Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου”, είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός στην εκπομπή του MEGA.

“Πολλές φορές το θέλω μας μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα, είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, για τα εμβόλια, για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμβολιαζόμαστε”, εξήγησε.

Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή σήμερα

“Χώρισα για τα εμβόλια. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή είναι αντιεμβολιαστής. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι επί πολλά χρόνια και υπήρχε μεγάλη αγάπη. Έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε. Ίσως ήταν η στιγμή να γίνει, το έφερε η κατάσταση και προσπαθώ να το δω θετικά πλέον”, δήλωσε.

“Ήδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δίνει μια ευκαιρία να προχωρήσω στην επόμενη σελίδα που ίσως είναι αυτό που όλοι ψάχνουμε”, παραδέχτηκε ο Χάρης Ρώμας.