Χαριτίνη Ηλιάδου : Δεν είναι τυχαία το όνειρο κάθε άνδρα
3 years, 8 days ago
6

Το αψεγάδιαστο κορμί της καθώς επίσης και το γλυκό της πρόσωπο δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι από τις κοπέλες που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες. Στο πέρασμά της προκαλεί όμορφα συναισθήματα, με το χαμόγελό της να είναι το σήμα κατατεθέν της.

Η όμορφη Κύπρια μετά τη δυναμική της παρουσία στο Instagram  – εκεί όπου αριθμεί χιλιάδες ακόλουθους – φέτος βάζει τα δυνατά της και στην υποκριτική δοκιμάζοντας τη τύχη της στο πετυχημένο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις».

Όμορφη ηθοποιός και μοντέλο

Το όμορφο μοντέλο – ηθοποιός – ραδιοφωνική παραγωγός έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών. Το αψεγάδιαστο κορμί της καθώς επίσης και το γλυκό της πρόσωπο δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Η Χαριτίνη θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι άξια εκπρόσωπος της κυπριακής ομορφιάς, με την νεαρή να ξεκινά δυναμικά και να εντυπωσιάζει από τα πρώτα κιόλας βήματά της στην υποκριτική.

Στο πετυχημένο σίριαλ του ΣΚΑΙ η Χαριτίνη της δίνεται ο χώρος να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο της, το οποίο έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Αφήνοντας την υποκριτική, είναι δύσκολη αναζητώντας πληροφορίες για εκείνη να μην κοντοσταθούμε στο προσωπικό της Instagram. Η Χαριτίνη διαθέτει έναν από τους πιο ελκυστικούς λογαριασμούς, με το σύνολο των φωτογραφιών της να αποσπά χιλιάδες λάικ από τους φανατικούς της θαυμαστές σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πότε ξαπλωμένη στην παραλία, πότε σε ένα από τα πολλά ταξίδια της στο εξωτερικό. Όπου και να την δεις, όπως και να την δεις, δύσκολα θα σου βγει από το μυαλό!