«Χάσαμε το σπίτι, μένουμε στην κουζίνα»: Η βίλα της Μπέσσυ Αργυράκη δεν θυμίζει σε τίποτα το στολίδι του παρελθόντος
1 year, 3 months ago
6

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και την ξενάγησε στο εξοχικό της, έξω από τα Μέγαρα, το οποίο καταστράφηκε εν μέρει από τη φωτιά στην περιοχή το 2018.

 

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «εδώ περάσαμε όλη την καραντίνα και όχι μόνο. Όταν είχαμε και το σπίτι, πριν καεί, μέναμε αρκετό διάστημα. Τώρα έχουμε περιοριστεί σε ένα άλλο σημείο, που ευτυχώς γλίτωσε. Ελπίζουμε όμως γρήγορα να μπορέσουμε να το ξαναφτιάξουμε και να μπορούμε να μένουμε».

Το εξοχικό της Μπέσσυς Αργυράκη που κάηκε στη φωτιά

Για την καταστροφική πυρκαγιά, τον Ιούλιο του 2018, η Μπέσσυ Αργυράκη επεσήμανε «βλέπεις τη θάλασσα στο βάθος, έχει τα πάντα. Η ρεματιά όμως κάτω είναι καμένη, γιατί από εκεί ξεκίνησε η φωτιά, ήρθε, έκαψε το κομμάτι του σπιτιού που φτιάξαμε και ίσως κάποιο κουκουνάρι πετάχτηκε μέσα και έγινε το κακό. Ήταν το βιός μιας ολόκληρης ζωής, το οποίο χάθηκε».

 

Η Μπέσσυ Αργυράκη θέλει να γίνει γιαγιά

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια δείχνει τον χώρο όπου φτιάχνει το δικό της κρασί, μαζί με τον σύζυγό της, τον κήπο με τα φρέσκα ζαρζαβατικά και το εσωτερικό του σπιτιού, σημειώνοντας «έχω φανταστεί ότι εδώ στον κήπο θα τρέχουν τα εγγόνια μου, όταν γίνω γιαγιά».

Enimerotiko.gr