Χέιλι Μπίμπερ: Μιλά ανοιχτά για την απόφασή της να εγκαταλείψει τις πασαρέλες
1 year, 11 months ago
6

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Χέιλι Μπίμπερ και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να πει «αντίο» στις πασαρέλες.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό Allure, η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ ανέφερε: «Είχα μια πολύ κακή εμπειρία με έναν διευθυντή casting. Ήταν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Είπε κάτι στον ατζέντη μου, το οποίο κλόνισε την αυτοπεποίθησή μου, όσον αφορά στις πασαρέλες».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έκτοτε δεν θέλει να πιέζει τον εαυτό της και να μπαίνει σε καταστάσεις που δεν την κάνουν να νιώθει άνετα.

«Δεν θέλω να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου σε αυτό το κομμάτι, γιατί για όλη την υπόλοιπη δουλειά που κάνω, νιώθω πολύ καλά. Οπότε γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε μία κατάσταση που με κάνει να νιώθω «μικρή»;», υπογράμμισε.

Η ίδια προσπάθησε να βρει την ισορροπία μέσα της και να μην αφήνει το επάγγελμά της ή τη φήμη να επηρεάζει την ψυχολογία της.

Για τον λόγο αυτό, πήρε την απόφαση να λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης

«Όλη αυτή η περιποίηση και η φροντίδα προς τον εαυτό μου, μου φέρνει πολύ όμορφες αναμνήσεις που ήθελα να τις νιώσουν κι άλλες γυναίκες. Θυμάμαι τη μαμά μου να με φροντίζει, να με κάνει μπάνιο και να με ενυδατώνει μετά από την κορυφή ως τα νύχια, για να μοιάζει υγιής η επιδερμίδα μου», εξομολογήθηκε.

«Πολλές celebrities κυκλοφορούν τις δικές τους σειρές καλλυντικών, ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει νέες μάρκες από διάσημους ανθρώπους. Είχα τους φόβους μου, γιατί η αγορά είναι κορεσμένη. Είχα όμως, την πίστη στον εαυτό μου και στο brand μου ότι θα είναι κάτι διαφορετικό», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η Χέιλι Μπίμπερ έχει περπατήσει στα μεγαλύτερα catwalks παγκοσμίως.

 

in.gr