Χώρισαν η Ριάνα και ο Asap Rocky;
2 years, 5 days ago
6

Φήμες θέλουν τον ράπερ να απάτησε την τραγουδίστρια με τη σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty – Οι δύο γυναίκες είχαν άριστες φιλικές σχέσεις, όμως η Ριάνα την έκανε unfollow, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί κι ενώ όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί πως σύντομα παντρεύονται, οι φήμες θέλουν τη Ριάνα να έχει σταθεί άτυχη για ακόμα μία φορά στην προσωπική της ζωή.

Εδώ και ένα 24ωρο, τον γύρο των media κάνει η είδηση πως ο Asap Rocky απάτησε την «μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του», όπως την αποκαλούσε με τη σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty, Amina Muaddi.

Η σχεδιάστρια διατηρεί πολύ στενή φιλική σχέση με την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ριάνα εμφανίζεται με τις δημιουργίες της και την «αποθεώνει» δημόσια για το ταλέντο της.

Πλέον, η Ριάνα την έχει κάνει unfollow στο Instagram και οι θαυμαστές της φαντάζονται πως κάτι συνέβη μεταξύ τους, ίσως στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου.

Αν και οι φήμες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, υπάρχει τεράστιο κύμα υποστήριξης της τραγουδιστριας στο Twitter.

Δεν είναι λίγοι όμως, κι εκείνοι που θεωρούν ότι «αυτές οι φήμες δεν αληθεύουν», καθώς δεν πιστεύουν ότι ο «ερωτευμένος» ράπερ θα έφτανε να απατήσει την αγαπημένη του.

Μιλώντας για εκείνη στο παρελθόν, ο Asap Rocky είχε δηλώσει: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Έχω βρει τη μία και μοναδική».

Από την άλλη μεριά, οι αναρτήσεις της σχεδιάστριας στα social media δεν φανερώνουν πως εκείνη είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη Ρίρι – όπως την αποκαλούν οι φαν της – και του Asap Rocky.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Amina Muaddi δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα της εγκυμονούσας Ριάνα.

Οι φήμες περί χωρισμού κι απιστίας έρχονται λίγες ημέρες, μετά την τελευταία εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Λος Άντζελες με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να κοσμεί τον παράμεσο του χεριού της.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της στον Κάνιε Γουέστ για το περιοδικό Interview, είχε δηλώσει πως «το κάθε παιδί αξίζει και τους δύο γονείς του».

«Πιστεύω πως ένα παιδί αξίζει και τους δύο γονείς του. Θα ήταν εγωιστικό να πω πως θα το κάνω μέσω ενός δωρητή σπέρματος, επειδή δεν θέλω να χάσω την περηφάνεια μου και να εξαρτώμαι από έναν άνδρα. Ναι,μπορώ να το κάνω μόνη μου, όμως δεν είναι δίκαιο. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ή θα αρραβωνιαστώ ή οτιδήποτε, τέλος πάντων, αλλά εφόσον υπάρχει ένας πατέρας που θα συμβάλλει στον ερχομό του παιδιού, τότε θα είναι εκεί για όλη του τη ζωή», είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια.