Χώρισαν… στα σκαλιά της εκκλησίας: 4 πασίγνωστα ζευγάρια που πήγαιναν για γάμο και ξαφνικά τα διέλυσαν όλα
1 year, 10 months ago
6

Διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ήταν έτοιμα να προχωρήσουν σε γάμο, ωστόσο, χώρισαν λίγο πριν από την τέλεση του μυστηρίου, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Κάποιοι έβαλαν τέλος στην κοινή τους πορεία σε φιλική διάθεση και πολιτισμένα, ενώ για άλλους η απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους συνοδεύτηκε με τσακωμούς…

Σας παρουσιάζουμε 8 διάσημα ζευγάρια που πήγαιναν για γάμο και ξαφνικά τα διέλυσαν όλα:

Παναγιώτης Μπουγιούρης – Κλέλια Μενελάου

Το καλοκαίρι του 2017 έγινε γνωστό ότι ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια, μετά από τρία χρόνια σχέσης, ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέσης τους και να παντρευτούν. Μάλιστα εκείνη την περίοδο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είχε κανονίσει να εργάζεται στην Κύπρο, τον τόπο καταγωγής της Κλέλιας Μενελάου προκειμένου ο ηθοποιός να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Κι ενώ οι δύο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και όλοι περίμεναν ότι θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, οι φήμες περί κρίσης στη σχέση τους δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι πρόκειται να παντρευτούν, η όμορφη χορεύτρια, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι τα σχέδια γάμου με τον ηθοποιό πάγωσαν, καθώς η σχέση τους περνάει κρίση.

«Η απόσταση δεν διευκολύνει την εξέλιξη της σχέσης μας και γι’ αυτό υπάρχουν σύννεφα», αποκάλυψε τότε η Κλέλια Μενελάου. Τελικά όλα ανατράπηκαν και η ταλαντούχα χορεύτρια αποφάσισε να εργαστεί στην Αθήνα, ενώ ο γνωστός ηθοποιός στην Κύπρο. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που κλονίστηκε η σχέση τους

«Έχουμε χωρίσει» παραδέχτηκε ο ηθοποιός, αρκετό καιρό μετά, σε συνέντευξή του.

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, ενώ τα ΜΜΕ υποστήριζαν ότι είχαν προχωρήσει σε αρραβώνα.

Ως εκ τούτου, η ανακοίνωση του χωρισμού τους το 2019 προκάλεσε πολλά σχόλια. Έγινε προσπάθεια να τα βρουν ξανά αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Κατά συνέπεια, μετά από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Να σημειωθεί ότι οι δυο τους, πριν το χωρισμό, συγκατοικούσαν στα νότια προάστια και μετά το τέλος της σχέσης τους, η Ευαγγελία Αραβανή επέστρεψε στο σπίτι στη Νίκαια.

Βαλάντης – Μαρία

Ο τραγουδιστής έδειχνε έτοιμος να κάνει τον δεύτερο γάμο του με τη σύντροφό του, το 2019. Ήταν αχώριστοι και όλοι θεωρούσαν δεδομένη την επισημοποίηση της σχέσης τους, που διαρκούσε 3,5 χρόνια.

Ωστόσο, ξαφνικά εκείνος αποκάλυψε ότι οι δυο τους δεν ήταν πλέον μαζί! Μάλιστα, κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του ότι ήθελε να του αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Το 2021 έχοντας πλέον χωρίσει οριστικά αρχίζει ο «πόλεμος» με τον γνωστό τραγουδιστή να ξεσπά σε συνεντεύξεις του.

«Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης που τελειώνει κάτι και τον άλλον τον θεωρείς ότι ήταν σκουπίδι, εγώ δηλαδή, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου και γυρίζει και λέει ότι δεν έχω δώσει τίποτα στην κοινωνία… 3,5 χρόνια τι έκανες με αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να τη σβήσω τελείως» δήλωνε τότε ο τραγουδιστής ξεσπώντας για τις εκφράσεις που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό του.

Γιάννης Μάρκου – Τζούλια Νόβα

Αυτός ο χωρισμός έπεσε σαν «βόμβα» στη showbiz, αφού η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια σχέσης και ενώ ετοιμαζόντουσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδιά τους.

Οι δυο τους χώρισαν το 2020 με τον έναν να ρίχνει ευθύνες στον άλλο.

Το σίγουρο ήταν ότι η Τζούλια Νόβα ήθελε να παντρευτεί και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, κάτι που έκανε στο πλευρό του Μιχάλη Βιτζηλαίου.

in.gr