Χώρισε την Κατιάνα Μπαλανίκα για τα μάτια της: Ο επιχειρηματίας που είχε σχέση η Άντζελα Δημητρίου
1 month, 18 days ago
6

Η ζωή της Άντζελας Δημητρίου θυμίζει μυθιστόρημα. Η Άντζελα Δημητρίου ήταν, εκτός των άλλων, μια γυναίκα που έκανε… ζημιές στην προσωπική της ζωή, με την ίδια να καταφέρνει να αλλάξει την πορεία ενός πασίγνωστου επιχειρηματία, που χώρισε τη σύζυγό του και, εν συνεχεία, τα «έσπασε» μαζί του.

 

Ανάμεσα στους μεγάλους έρωτες της ζωής της ήταν δυο επιχειρηματίες. Ο Στηβ Κακέτσης και ο Γιώργος Τρούπης.

Ο Στηβ Κακέτσης, σε παλαιότερη συνέντευξή του, μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ, είχε παραδεχθεί ότι ο λόγος που χώρισε με την σύζυγο του, Κατιάνα Μπαλανίκα, ήταν η Άντζελα Δημητρίου.

«Ναι, δεν το αμφισβητώ» παραδέχθηκε, «δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι στα μέλια στα καλά και όταν χωρίσω, βρίζω. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού… Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα, τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα».

 

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας, είχε παραδεχθεί ότι δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά, ενώ είχε διαφωνήσει με τον γάμο της τραγουδίστριας με τον Γιώργο Τρούπη, ή όπως τον αποκαλεί «Σνούπι»:

«Δεν ταίριαζαν οι συγκυρίες να είμαστε μαζί. Η Άντζελα ήθελε το γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ… Όποτε με χρειάστηκε είμαι δίπλα της. Της εύχομαι να βρει το αντίστοιχο ταίρι, αλλά θα το βρει;», είχε πει ξεκαθαρίζοντας ότι, αν και πόνεσε όταν χώρισαν, δεν μπορεί να είναι ξανά μαζί με την Άντζελα Δημητρίου: «Ποτέ. Δεν τη μισώ, βέβαια».

 

Όσο για το αν την αγαπάει, ο Στηβ Κακέτσης είχε δώσει την απάντησή του με τον δικό του, μοναδικό τρόπο:

«Μα πήρε τον Σνούπι (σ.σ: τον Γιώργο Τρούπη εννοεί), αδελφέ μου, και τον ξεμάτιαζε στην τηλεόραση την ώρα που πήγαινε να φτιάξει τις εξατμίσεις; Τα έβλεπα και έκανα εμετό. Όταν είδα το γάμο της σε ζωντανή σύνδεση έκανα μία βουτιά στη θάλασσα για να ξελαμπικάρω. Έπαθα τραλαλά. Δεν ήθελα να βγω από το νερό. Εγώ δεν παίζω με τα συναισθήματα των άλλων. Όταν αγαπάω το νιώθω αληθινά! Μου προέκυψε η Άντζελα. Να’ ναι καλά! Αν έχετε παρακολουθήσει μέσα στα χρόνια, ποτέ δεν έχω μιλήσει εναντίον της».

enimerotiko.gr