Chris Rock: Του έκαναν δώρο μια κατσίκα και την ονόμασαν Will Smith
1 year, 8 months ago
6

Μπορεί μετά το χαστούκι από τον Will Smith στη σκηνή των Όσκαρ, ο Chris Rock να τηρούσε σιγήν ιχθύος και να μην είχε σχολιάσει -τουλάχιστον ευθέως- το περιστατικό, ωστόσο πλέον έκανε την πιο άμεση αναφορά.

Ο Chris Rock παρουσίασε ένα stand-up show στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης μαζί με τους Kevin Hart και Dave Chapelle. Ο κωμικός έκανε μια όχι και τόσο λεπτή αναφορά στο περιβόητο χαστούκι που δέχθηκε από τον Will Smith μετά το αστείο για τη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith.

@hollywoodlife

Αρχικά επανέλαβε τη φράση που είχε πει στο σόου του τον Μάιο στο  Royal Albert Hall στο Λονδίνο: “Όποιος λέει ότι τα λόγια πονάνε, είναι γιατί δεν τον έχουν χαστουκίσει ποτέ στο πρόσωπο”.

Κατά το σόου, ο Hart έφερε μια κατσίκα στη σκηνή σαν δώρο στον Rock, ανακοινώνοντας ότι το όνομά της είναι το Will Smith. “Είπα στον Dave, “έι φίλε, θα κάνω δώρο στον Chris μια κατσίκα στο τέλος της παράστασης” Εκείνος αναρωτήθηκε “τι εννοείς;” και του είπα “τι εννοώ; Θα πάω να πάρω μια κατσίκα” είπε ο Hart στο Tonight Show με τον Jimmy Fallon.

Όπως πρόσθεσε ο Hart: “Ο Chris είναι ο μέντοράς μου, ο φίλος μου, η έμπνευσή μου, αλλά είναι και ο κύριος λόγος που βρίσκομαι όπου βρίσκομαι στην καριέρα μου, μόνο από τις συμβουλές του, τη διορατικότητά του, κ.λπ., και είναι η GOAT μου”.

Είναι ο φίλος μου και ήθελα να το νιώσει αυτό και να βιώσει την εμπειρία ενός κόσμου κατανόησης του πώς αισθάνομαι γι’ αυτόν μπροστά στο κοινό. Οπότε του έδωσα την κατσίκα και είπα παρακαλώ δώσε στον φίλο μου τα λουλούδια του” συμπλήρωσε.

real.gr