Chrissy Teigen: Αγαπά τον John Legend όλο και περισσότερο
1 year, 6 months ago
6

H Chrissy είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγο της John Legend. Μετά από δύο παιδιά, μια χαμένη εγκυμοσύνη και ένα τρίτο να έρχεται σε λίγο στη ζωή τους, το μοντέλο δεν σταματά να εκδηλώνει την αγάπη της προς τον μουσικό.

“Στενοχωρήθηκα λίγο όταν άκουσα τον τίτλο του “I don’t love you like used to”, αλλά αυτό παθαίνω όταν δεν ακούω τη μουσική του John σωστά (γέλια). Αγαπώ τελικά αυτό το τραγούδι”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο της Teigen.

Στο κλιπ εμφανίζονται στιγμές του ζευγαριού και η Chrissy τονίζει πως: “Έτσι κι αλλιώς, στα χρόνια που έχω περάσει μαζί σου, δεν σε αγαπώ όπως πριν, αλλά ακόμη περισσότερο”.

Τα κολακευτικά σχόλια από τους fans της έπεσαν βροχή.

“Chrissy είσαι τόσο υπέροχη! Είμαι χαρούμενος για εσάς τους δυο και την οικογένεια που έχετε φτιάξει με τον John. Ένας θαυμαστής που σε ακολουθεί από το 2011” έγραψε ένας fan.

“Αυτό το τραγούδι είναι υπέροχο” σημείωσε ένας άλλος.

Σε άλλη δημοσίευσή της πριν από λίγες ώρες, ενημέρωσε τους followers της για το νέο άλμπουμ του Legend. “Ο καλύτερος άνθρωπος που ξέρω κυκλοφόρησε το ΔΙΠΛΟ άλμπουμ του σήμερα!!! Είμαι τόσο περήφανη για αυτόν και για όλα τα συναισθήματα που περιγράφονται σε αυτά τα τραγούδια. Σε αγαπώ και συγχαρητήρια!! Μεταδώστε το #LEGEND τώρα!!” τόνισε η Chrissy.

Το LEGEND, το πολυαναμενόμενο όγδοο στούντιο άλμπουμ του John Legend, κυκλοφόρησε μέσω της Republic Records. Το δυναμικό διπλό άλμπουμ, του οποίου η εκτελεστική παραγωγή έγινε από τον Legend και τον γνωστό παραγωγό-συγγραφέα Ryan Tedder (έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την Beyoncé και την Adele), εμπνέεται από τη χαρά και τον πόνο.

“Οι μαύροι μουσικοί ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στη μουσική. Αλλά εκεί που πιστεύω ότι το χιπ χοπ αφορά πάντα ό,τι νέο υπάρχει, έρχεται η soul μουσική ξανά -που είμαστε λίγο πιο νοσταλγικοί- και ελπίζω ότι αυτό που καταφέραμε να κάνουμε με το LEGEND είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να συνδεθούμε με τους ήχους από τους οποίους προερχόμαστε”, σημείωσε για τη νέα του δουλειά ο μουσικός.