Χριστιάννα Σκούρα: «Θεωρώ ανεπίτρεπτο από τη Μικαέλα να μην καταλαβαίνει…»
6 months, 12 days ago
6

Η Χριστιάννα Σκούρα ήταν η κοπέλα που αποχώρησε χθες από το GNTM. Σήμερα όπως όλες οι παίκτριες, βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα που έχουν προκύψει.

Αρχικά προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στο παιχνίδι, αλλά και τα σχόλια που έχουν ακουστεί εις βάρος της. Σε πρώτη φάση λοιπόν αναφέρθηκαν στα κακά σχόλια της Μικαέλας Φωτιάδη για την πασαρέλα.

«Έχω συμμετάσχει σε τρία καλλιστεία. Το έχω δηλώσει και στην επιτροπή όταν με είχαν ρωτήσει τι πράγματα είχα κάνει. Θεωρώ ανεπίτρεπτο από τη Μικαέλα να μην καταλαβαίνει την ειδοποιό διαφορά ενός παιχνιδιού το οποίο ασχολείται μόνο με μοντέλα από το ένα κορίτσι που διαγωνίζεται απλά για την ομορφιά του στα καλλιστεία.

Δεν ξέρω αν ζηλεύει. Θεωρώ ότι είναι ένα κορίτσι που θα έπρεπε να σκεφτεί πιο πολύ… Η Μικαέλα που ήταν Σταρ Ελλάς και έχει κάνει πασαρέλες για σχεδιαστές, θα έπρεπε να το είχε υποστηρίξει πιο πολύ.

Δεν γνώριζα την άποψή της για αυτό, καθώς δεν μιλούσαμε ιδιαίτερα στο σπίτι. Θα ήθελα όμως να μου το πει. Δεν είχαμε καμία σχέση… Καλημέρα, καληνύχτα… Μέχρι εκεί!», ανέφερε.

Τι σχολίασε στη συνέχεια περί διπροσωπίας, αλλά και για την κίνηση της Ξανθούλας κατά την αποχώρηση;