Χριστίνα Αλούπη στο MEGA Καλημέρα – Η σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullying
1 month, 3 days ago
6

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του MEGA Καλημέρα η Χριστίνα Αλούπη, ρίχνοντας φως στις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής της.

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση, το εργασιακό bullying και την αβεβαιότητα στο «MEGA Καλημέρα».

«Είμαστε στην πιο περίεργη φάση της ζωής μας οικογενειακώς. Έχουμε μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον. Κάθε χρόνο λέμε «τώρα θα γυρίσουμε» και πάει την επόμενη χρονιά», δήλωσε.

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική, αλλά και τη νοσταλγία που νιώθει για την Ελλάδα.

«Η Αμερική είναι πολύ σκληρή χώρα, έχει πολύ bullying. Φοβόμουν, κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι στην τσάντα μου. Βεβαίως και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Μέρα παρά μέρα λέω στον άνδρα μου “παίρνω το φαΐ και φεύγω για Ελλάδα”».

Η ίδια αναφέρθηκε και για την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullling.

«Όταν μία γυναίκα βάζει άνω τελεία στη δουλειά της, δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν θέλει να ξαναδουλέψει. Όταν είχα δεχθεί εργασιακό bullying στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν ο όρος στην Ελλάδα. Το ράβαμε και προχωρούσαμε. Σεξουαλική παρενόχληση έχω δεχθεί και σε χώρους εκτός της σόουμπιζ. Έχω επιλέξει να μην δουλέψω κάπου γιατί είχα δει πράγματα».

«Δεν φοβάμαι τον χρόνο που περνάει, γιατί περνάει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Θα ήθελα να είμαι από τις γιαγιάδες που κάνουν τζόκινγκ στο πάρκο», κατέληξε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη, μιλώντας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα:

 

 

in.gr