Χριστίνα Μπόμπα: Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα – Δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος
1 month, 20 days ago
6

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” για τη μητρότητα και την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη.

“Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση.  Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, έχει παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το επιχειρείν, με την τηλεοπτική παρουσίαση και είναι τέλειο”, τόνισε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δούμε και την ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή:

“Έχουν γίνει συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το focus μου είναι στα κορίτσια και στην επιχείρηση εστίασης, οπότε δεν είναι κάτι που αξιολογούσα σοβαρά. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο”.

Σχετικά με τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα, η Χριστίνα Μπόμπα υπογράμμισε: “Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία”.

instyle.gr