Χριστίνα Μπόμπα: Φορά το μπικίνι της και δείχνει το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων Ακοπλεξάριστη η influencer
1 year, 8 months ago
6

Ιδιαίτερος είναι ο τελευταίος χρόνος για τη Χριστίνα Μπόμπα, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της, που έφερε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021.

Αυτή την περίοδο η influencer και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης , βρίσκονται στη Μύκονο και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππα, η οποία θα γίνει στο νησί των ανέμων.

Η μαμά Χριστίνα, παρά το άγχος της για να είναι όλα στην εντέλεια την ημέρα του μυστηρίου, δεν ξεχνά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η influencer δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και δείχνει πως είναι το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα.

Η ίδια χαμογελάει στον φακό και γράφει στη λεζάντα: «Αχ καλοκαιράκι».

Η ανάρτησή της

 

Όταν έδειξε τις ραγάδες της

Η Χριστίνα Μπόμπα το Σάββατο θέλησε να απαντήσει μέσω social media σε μερικές ερωτήσεις followers της. Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε και τον τρόπο που έχει βρει να κοιμίζει τις κόρες της. Πρώτα τις βάζει στο καρότσι και τους διαβάζει βιβλίο. Μόλις τις πάρει ο ύπνος τις βάζει στα κρεβάτια τους.

Μάλιστα με απόλυτη ειλικρίνεια εμπιστεύτηκε σε follower της εάν έχει βρει ξανά τον εαυτό της μετά τη γέννηση των διδύμων. «Δεν νομίζω πως θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια. Αλλάζει η ταυτότητά σου. Απλώς θέλει χρόνο να ισορροπήσεις στον νέο σου ρόλο. Νομίζω πως έναν χρόνο μετά αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου! Αλλά στην αρχή και για μένα ήταν δύσκολα».

Στην ερώτηση τι έκανε με τις ραγάδες απάντησε: «Ακόμα είναι εδώ» ανεβάζοντας μάλιστα μια φωτογραφία με την κοιλιά της.

Δείτε την απάντησή της