Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Σιωπηλό Δρόμο
2 years, 11 months ago
6

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τη νέα σειρά που συμμετέχει

Τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της «Θεοδοσίας» στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Μετά το τέλος του ρόλου της στη δημοφιλή σειρά η ταλαντούχα ηθοποιός γίνεται η Ελπίδα των μικρών ομήρων στον Σιωπηλό Δρόμο του Mega.

Έξυπνη, μορφωμένη και γενναία. Η Ελπίδα Γιάνναρη, συνοδός του μοιραίου σχολικού, θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο το θάρρος και την ψυχραιμία που διαθέτει για να προστατέψει τα παιδιά, στη νέα δραματική σειρά μυστηρίου υψηλών προδιαγραφών που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21:00 στο Mega.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για το αν οι Άγριες Μέλισσες ήταν αυτές που την οδήγησαν στον Σιωπηλό Δρόμο και αν της λείπουν οι φίλοι της από το Διαφάνι…

Πιστεύετε πως στην τελική επιλογή σας έπαιξε ρόλο και η επιτυχία στις Άγριες Μέλισσες;

Αυτό δεν το ξέρω. Φαντάζομαι όμως ότι η αναγνωρισιμότητα βοηθάει. Άλλωστε, τα νούμερα που είδα με τις Άγριες Μέλισσες δεν νομίζω πως τα έχουμε ξαναδεί. Ήταν πρωτοφανή.

Σας λείπουν; Εξακολουθείτε να τις βλέπετε;

Η αλήθεια είναι πως στην παρούσα φάση, όχι, δεν τις βλέπω. Όσο για τα παιδιά, δεν μου λείπουν, γιατί τους φίλους μου από τη σειρά τούς συναντώ. Ούτε και η «Θεοδοσία» μου λείπει. Πιστεύω πως έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, οπότε δεν μου μένει κανένα απωθημένο, ούτε σκέφτομαι ότι δεν πρόλαβα να δείξω κάποια πτυχή της. Ολοκληρώθηκε ο χαρακτήρας, έφτασε στην κάθαρση.