Χριστίνα Λαμπίρη: «Φρικαλέο αυτό που έκανε ο Παναγιωτόπουλος, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου»
2 years, 3 months ago
6

Η δημοσιογράφος μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, το #MeToo και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Για τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση.

«Δεν κάνω τηλεόραση τα τελευταία τρία χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2018. Μου λείπει η δουλειά μου. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη, έκανα τη δουλειά που ήθελα, ανεξαρτήτως αν την εκμεταλλεύτηκα σωστά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα ξεκινούσε στο Μακεδονία TV και παρόλο που ήταν έτοιμη, δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. «Στεναχωρήθηκα πολύ για τον κόσμο που με εμπιστεύτηκε και τελικά η εκπομπή δεν ξεκίνησε. Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Δεν είναι ωραίο πράγμα να έχεις δεσμευτεί κάπου και να μένεις ξαφνικά χωρίς δουλειά. Γι’ αυτό και σε όλες μου τις συνεργασίες ήμουν χαλαρή σε σχέση με τα συμβόλαια μου. Έλεγα στο δικηγόρο μου “τα συμβόλαια είναι για να καταπατώνται, μην τρελαίνεσαι».
Για το πώς αντιμετωπίζει μία δουλειά, που πιθανότατα να μην της αρέσει, η δημοσιογράφος δήλωσε: «Από την στιγμή που συμφωνούσα σε μία δουλειά, την υποστήριζα απόλυτα, ανεξαρτήτως αν μου άρεσε ή όχι. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερό μου, ούτε ότι θα είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου αυτή τη θέση, όταν ξεκινούσα να κάνω αυτή τη δουλειά. Πάντα αυτό που σκεφτόμουν κι ονειρευόμουν ήταν η ενημέρωση».

Η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε επίσης, στο κίνημα του #MeToo στον χώρο της τηλεόρασης και μίλησε για την προσωπική της εμπειρία. «Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση, λεκτική ναι. Στην πίεση της δουλειάς, όμως, δεν του έδινα καμία σημασία. Εκείνη την ώρα με τάραζε αυτό που άκουγα, αλλά έλεγα ότι για να φωνάζει τόσο πολύ, πρέπει να γίνει έτσι. Όποιος ενοχλείται, να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε: «Το περιστατικό αυτό είναι φρικαλέο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου».