Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Έχω περάσει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό. Όταν το είδα είπα “Αυτό θα έκανα;”
1 year, 5 months ago
6

Θα μπορούσε να βρίσκεται στο καστ του Τιτανικού αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

 

«Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, αλλά δεν μου έλεγε για ποια ταινία είναι. Μου είπε ότι είναι για ένα πολύ γνωστό πλοίο που βυθίστηκε. Έχω κάνει δοκιμαστικό για… τον Τιτανικό. Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία είπα “Άι στον διάολο! Αυτό θα έκανα;”» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και στην συνέχεια της συζήτησης αποκαλύφθηκε πως είχε κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο ενός Ιταλού που χάνει τη ζωή του όταν πέφτει πάνω του το φουγάρο.

Η σκηνή που θα έπαιζε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Τιτανικό

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Τα κανάλια με αμφισβητούσαν»

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε πως «από τα κανάλια στην αρχή φυσικά είχα και αμφισβήτηση και άρνηση και “εσύ από που και ως που θα κάνεις δική σου δουλειά“. Δεν με επηρέασαν όμως. Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρονών και κάνεις αυτό που αγαπάς, νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο και θες να τον κατακτήσεις. Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά».

 

«Σήμερα λόγω και ηλικίας σε κάποια πράγματα νομίζω, όπως σε όλους μέσα μας, ένα κομμάτι έχει ωριμάσει και ένα κομμάτι έχει ηρεμήσει. Ένα κομμάτι μας έχει, όχι κατασταλάξει, συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και είσαι πιο ήσυχος με αυτό. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν στους Φρουρούς της Αχαϊας αν και οι Απαράδεκτοι προβλήθηκαν πρώτοι! Σαν γυρίσματα δηλαδή έκανα ήδη έναν χρόνο στους Φρουρούς της Αχαϊας απλά ζήτησαν στους Απαράδεκτους έναν πιτσιρικά από το διπλανό πλατό» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Μέσα από όλες αυτές τις σεναριακές ακρότητες, αυτό που δεν καταλάβαινα τότε, ήταν πως ναι μεν λειτουργούσαν σαν ένα όχημα προκειμένου να πω κάποια πράγματα. Πάντα από πίσω υπήρχαν και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να μέναμε στο κομμάτι της μάνας και της κόρης ή στη “διαμάχη” με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιδί. Όμως δεν καταλάβαινα την ακρότητα τόσο πολύ όταν την έφτιαχνα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι υπέρηχε κάποιες στιγμές μια νεανική αφέλεια» συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

«Η σχέση μου με την δουλειά είναι ερωτική. Όχι μόνο για μένα, νομίζω όλοι όσοι κάνουν αυτή τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Για την τελευταία του ταινία «Ένας άλλος κόσμος» σημείωσε: «Πήρε διανομή στο εξωτερικό και άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στις ΗΠΑ ήρθαν ατζέντηδες και άνθρωποι και εγώ ήθελα να κατεβάσω ρολά από τα πάντα, ήθελα να μη δουλεύω, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Έπαθα burn out. Πήρα αεροπλάνο και έφυγα τρέχοντας. Είχα Έλληνες φίλους στην Αμερική και απέκτησα εκεί μια ζωή. Παράλληλα έγραφα και πήγαινα βόλτες, ήμουν ήρεμος. Δεν ήθελα να δουλέψω. Έγραψα μια ταινία αλλά δεν γυρίστηκε γιατί ακολούθησε η πανδημία».

 

Enimerotiko.gr