Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η σπάνια εμφάνιση με τον πατέρα του και η αγκαλιά τους
5 months, 7 days ago
6

Με την αδελφή του, Νάρα, τον σύντροφό της, Νικόλα και τον πατέρα τους

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα προβληθεί στον Alpha το ντοκιμαντέρ «Ένας κόσμος» που ετοίμασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μετά από πρόσκληση της ActionAid Hellas. Χθες, Τρίτη 26 Μαρτίου, έγινε η επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ στο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσία του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, και δημοσιογράφων του σταθμού, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Αγγελική Νικολούλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Από το πλευρό του σκηνοθέτη, δεν έλειψαν βεβαίως τα δικά του πρόσωπα: ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, και η αδελφή του, Νάρα Παπακαλιάτη με τον σύντροφό της,  Νικόλα Σεφτελή.

Οι δημοσιογράφοι προσέγγισαν, βεβαίως, τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και εκείνος μίλησε με υπερηφάνεια και συγκίνηση για τον γιο του. «Γιος μου είναι, έκανε μια δουλειά φιλανθρωπική, νιώθε μια συγκίνηση και μια ικανοποίηση» δήλωσε ο Μανώλης Παπακαλιάτης, κι εκείνη τη στιγμή έσπευσαν να τον αγκαλιάσει ο Χριστόφορος ρωτώντας με χιούμορ τη δημοσιογράφο του Alpha, «τι είπε για μένα;»

Δείτε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον πατέρα του στο video

 

Οι φωτογραφίες με την οικογένεια του

Με τον πατέρα του, Μανώλη

 

Με την αδελφή του, Νάρα, τον σύντροφό της, Νικόλα και τον πατέρα τους