Χρήστος Βασιλόπουλος – «Σε ακρόαση ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ»
2 years, 4 months ago
6

Για τη ζωή στην Αμερική, το γιο του και τον σκηνοθέτη που του ζήτησε να γδυθεί σε οντισιόν, μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς» και αποκάλυψε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από όταν απέκτησε παιδί.

«Στην Αμερική δούλεψα σαν πορτιέρης»

«Ήρθα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς. Ήθελα πάντα να συνεργαστώ με τον Αντρέα Γεωργίου», είπε ενώ σχετικά με την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την Ελλάδα ανέφερε: «Κάτι μέσα μου με τράβαγε να φύγω μακριά από την Ελλάδα, έκανα σκέψεις πώς θα είμαι σε 10 χρόνια. Πολλοί συνάδελφοι μού είπαν που πας, είσαι τρελός, δε σε ξέρει κανείς στο Λος Άντζελες. Στην Αμερική δούλεψα σαν πορτιέρης, μου έδωσε ώθηση και με προσγείωσε. Όταν ήμουν πορτιέρης ήρθε η Ντρου Μπάριμορ, δεν την κοίταξα και της ζήτησα ταυτότητα».

«Η ζωή μου με το παιδί άλλαξε 180 μοίρες. Όλες οι αποφάσεις έχουν να κάνουν σχετικά με το παιδί. Δεν αλλάζω μόνο πάνες, όλες τις ημέρες έχω αναλάβει την πρωινή ρουτίνα. Είπαμε το γιο μου Απόλλωνα, γιατί είναι ο θεός του φωτός, της τοξοβολίας, της μουσικής, της ποίησης. Ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω παιδιά, ήθελα να φτιάξω και τα δικά μου άλυτα προβλήματα με τον πατέρα μου», σημείωσε σχετικά με το γιο του, αλλά και τη σχέση του με τον πατέρα του.

«Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, κάτι που δεν έπρεπε να γίνω ποτέ στη ζωή μου», πρόσθεσε.

«Έχω δεχτεί ενοχλητική συμπεριφορά»

«Γάμο δε θα δούμε, γιατί ήμουν παντρεμένος, έχω χωρίσει, δε νομίζω ότι τη Σάρα την αφορά να γίνει νύφη. Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε μέσα από πλατφόρμα γνωριμιών», είπε ο ίδιος.

«Υπάρχουν δημοσιεύματα που με στεναχώρησαν. Στην κίνησή μου να φύγω από την Ελλάδα έγραψαν ότι μπορεί να είμαι ψώνιο. Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα από δύο παρουσιαστές σε πρωινή εκπομπή ήταν ότι πάω να κάνω τον κομπάρσο. Εγώ είχα κάνει ήδη επεισόδια για το ΗΒΟ», τόνισε για τα άσχημα σχόλια που είχε δεχτεί για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό.

«Έχω δεχτεί στα 20 κάποια ενοχλητική συμπεριφορά σε ακρόαση, ζήτησε ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης να γδυθώ. Το έκανα, και μου ζήτησε να περπατήσω πάνω στη σκηνή. Είχα μαγκωθεί, ήταν πολύ δύσκολο», αποκάλυψε κλείνοντας.

 

in.gr