Χρύσα Διαμαντοπούλου: «Σκηνοθέτης μας είχε ζητήσει να αυνανιστούμε στην σκηνή»
3 years, 2 months ago
6

Χαστούκισε μαθήτρια επειδή αρνήθηκαν να το κάνουν!

Σαν βροχή πέφτουν οι καταγγελίες στο χώρο του θεάματος. Ακόμη μία μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Χρύσα Διαμαντοπούλου, η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ κατέθεσε τη δική της τραυματική εμπειρία από σκηνοθέτη, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια δραματικής σχολής.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της για το συγκεκριμένο σκηνοθέτη, ο οποίος χρησιμοποιούσε βιαστής μαθητευόμενες του αλλά είχε και έντονη σεξιστική συμπεριφορά.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μας ζήτησε να αυνανιστούμε, το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό, είπαμε στοπ δεν είναι θέατρο αυτό. Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε» δήλωσε η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η Χρύσα Διαμαντοπούλου όταν εκείνη γύρισε από το Λονδίνο όπου συνέχισε τις σπουδές της, ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του προκειμένου να την εμποδίσει να βρει δουλειά ως ηθοποιός.

«Αυτό με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια» τονίζει η κ. Διαμαντοπούλου.