Colin Farrell: Εντοπίστηκε στα γυρίσματα της νέας του σειράς με σικ outfit
1 year, 7 months ago
6

Ο 46χρονος Colin εθεάθη να κάνει ένα διάλειμμα για καφέ, καθώς η παραγωγή της νέας σειράς του Apple TV Plus Sugar συνεχίζεται στο κέντρο του Los Angeles. Συνομιλούσε με μια γυναίκα μέλος της ομάδας παραγωγής και ήταν πολύ σικ ντυμένος με λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και μαύρες τιράντες. Ο Ιρλανδός ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Η Apple TV Plus ανακοίνωσε τη νέα σειρά στις αρχές Ιουνίου, αποκαλύπτοντας ότι είχε αποκτήσει το έργο σε μια «άκρως ανταγωνιστική κατάσταση». Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες της πλοκής, το Deadline ανέφερε αρκετές φορές ότι η σειρά είναι μια «σύγχρονη άποψη στην ιστορία ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ του L.A.».

Ο Farrell ηγείται ενός καστ που περιλαμβάνει επίσης την Amy Ryan και τον Kirby Howell-Baptiste, αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για το casting. Ο Mark Protosevich δημιούργησε τη σειρά και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός δίπλα στον Farrell και ο Fernando Meirelles την σκηνοθετεί.

Τον Colin τον βλέπουμε αυτή την περίοδο στο τρομακτικό θρίλερ 13 Lives, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime Video. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί στο The Banshees of Inisherin, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου. Γυρίζει επίσης ένα άτιτλο spin-off του Batman με τον χαρακτήρα του Penguin για το HBO Max.

Που τα προλαβαίνει όλα ο Colin…

instyle.gr