Cristiano Ronaldo: Η Georgina Rodriguez του έκανε δώρο μια πανάκριβη Rolls Royce
1 year, 3 months ago
6

Ένα πανάκριβο χριστουγεννιάτικο δώρο έκανε η Georgina Rodriguez στον Cristiano Ronaldo. Συγκεκριμένα η 28χρονη influencer πήρε στον 37χρονο σύντροφό της και αστέρα του ποδοσφαίρου, μια Rolls Royce αξίας 250.000 λιρών. Με αυτό το πολυτελές δώρο η Georgina Rodriguez θέλησε να… παρηγορήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την κακή παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ και την αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της χώρας του από το Μαρόκο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Cristiano Ronaldo είναι γνωστός συλλέκτης ακριβών αυτοκινήτων και πλέον η προσωπική συλλογή του απέκτησε άλλο ένα… μέλος. Η Georgina Rodriguez του έκανε έκπληξη, καθώς τον έκανε να βγει έξω από σπίτι τους και να την ακολουθήσει μαζί με τα παιδιά τους, για να δει την πανάκριβη Rolls Royce που το αγόρασε. Ο 37χρονος άσος δεν έχασε καθόλου χρόνου και κάθισε αμέσως στο τιμόνι του νέου του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Ο Cristiano Ronaldo, λοιπόν, συνεχίζει να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές γαλήνης και ευτυχίας και δεν φαίνεται να αγχώνεται για το σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φήμες τον φέρνουν πολύ κοντά στο να υπογράψει ένα μυθικό συμβόλαιο με την Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία.

instyle.gr