Δανάη Μπάρκα για Γιάννη Μπέζο: «Είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή» Τι αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα
1 year, 3 months ago
6

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Μπέζος στη Μαρία Μπακοδήμου, φέρνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και ένα άγνωστο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, είχε κανονίσει και η ίδια μια συνέντευξη με τον ηθοποιό στο «Πάμε Δανάη», αλλά εκείνος πήγε… αλλού.

  • Διαβάστε επίσης: Απίθανα πράγματα στον αέρα: Ένα… χριστουγεννιάτικο δέντρο τρόμαξε τη Δανάη Μπάρκα

«Είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή»

«Τον λατρεύω και θα το λέω κάθε φορά που τον βλέπω. Και θα το λέω παρότι είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη για την εκπομπή, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή. Χαλάλι του! Ήμουν και θα είμαι πάντα τεράστια θαυμάστριά του» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Χαλάλι κύριε Μπέζο, εμείς σας αγαπάμε, παρόλο που το είχαμε κανονίσει».

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Όταν με ρωτάνε για τον Γιάννη Μπέζο αν είναι ξινός ή κακός, εγώ τους λέω και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω δημόσια και ιδιωτικά ότι δεν υπάρχει πιο δίκαιος και πιο τζέντλεμαν άνθρωπος από τον Γιάννη Μπέζο. Τον έχω γνωρίσει στη δουλειά, δεν ήμασταν ποτέ οικογενειακοί φίλοι. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στη συνεργασία μας, είναι πολύ γενναιόδωρος και πάνω στη σκηνή και εκτός. Μου αρέσει πολύ που είναι ντόμπρος και ειλικρινής και αυθεντικός».

in.gr