Δανάη Μπάρκα – Ξεκαθαρίσει αν είναι ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο
2 years, 4 months ago
6

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν τη Δανάη Μπάρκα και τον σεφ της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Η παρουσιάστρια και ο μάγειρας είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια στο Dot, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Απόστολο Ρουβά.

«Μετά τη Ρόξη ήρθε ο Μεζές και μετά η Μπουκιά. Η Μπουκιά είναι του Τίμου. Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι. Όταν ο Τίμος πήρε τη Μπουκιά ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που είδε και δεν έφευγε από πάνω μου. Την ερωτεύτηκα. Τη βλέπει στα stories μου και στο στούντιο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση που της χρέωναν με τον Απόστολο Ρουβά, τονίζοντας: «Ο Απόστολος Ρουβάς είναι φίλος μου. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Εγώ είμαι πολύ διαχυτική γενικά. Όταν προκύψει κάτι θα το πω. Πάντα ήθελα γάμο και παιδί και πολλές φορές, ψυχολογικά, με πιάνει και το ότι θα ήθελα να προλάβει να με δει η γιαγιά μου να έχω τη δική μου οικογένεια».

Όσο για το πως προέκυψε η πρόταση για το «Πάμε Δανάη!», αποκάλυψε: «Είχε γίνει πρόταση στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό αλλά δεν ήθελε. Μετά σε ένα meeting ειπώθηκε να πάνε στην επόμενη γεννιά και έτσι ήρθε. Δεν το πολυσκέφτηκα, ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν 4 το πρωί τον Μίνω (Θεοχάρη). Τον πήρα γιατί είναι ξινός, όταν ένας ξινός-ειλικρινής σου πει “τι”, θα φύγεις, αν πει “ναι” τότε προχωράς.  Ο δεύτερος άνθρωπος ήταν ο Πάνος, το αγόρι μου το πρώην, που ήταν πολύ εμψυχωτικός».

«Δεν το είπα αμέσως στη μαμά γιατί θα άρχιζε το κήρυγμα. Τρόμαξε πάρα πολύ αλλά μετά μου είπε ότι θα βγω κερδισμένη.  Αν μου αρέσει καλεσμένος από τις απέναντι εκπομπές θα το πω και θα τους στείλω και μήνυμα εκείνη την ώρα», παραδέχτηκε.