David Beckham: H άβολη στιγμή με την κόρη του – Πώς τον πλήγωσε η Harper
1 year, 4 months ago
6

Η Victoria Beckham αποκάλυψε πως η κόρη της Harper έχει ντροπιαστεί από τους διάσημους γονείς της.

H σχεδιάστρια μόδας μίλησε σε podcast και αποκάλυψε πως πρόσφατα η 11χρονη Harper, ζήτησε από τον πασίγνωστο μπαμπά της, David Beckham, να την αφήσει λίγο πιο μακριά από το σχολείο. Μπαμπάς και κόρη είναι πολύ δεμένοι και μάλιστα, το καλοκαίρι οι δυο τους απόλαυσαν μόνοι τους απόδραση στη Βενετία, καθώς ο πρώην αστέρας της μπάλας δεν χαλάει χατίρι στη μοναχοκόρη του.

Η Victoria είπε πως ο David πληγώθηκε από το γεγονός πως η Harper δεν θεωρεί ότι ο μπαμπάς της είναι “cool”. Ωστόσο, η Victoria είπε πως αντιλαμβάνεται την επιθυμία της κόρης της καθώς και η ίδια είχε ντροπιαστεί όταν ο πατέρας της την πήγε στο σχολείο όταν ήταν έφηβη με τη Rolls Royce.

Ο David πήγαινε τη Harper στο σχολείο όταν εκείνη του είπε “μπαμπάκα μπορείς να με αφήσεις λίγο πιο μακριά από το σχολείο;”” εξήγησε η Victoria και πρόσθεσε ότι ο David “πληγώθηκε”. “Είναι η μικρότερή μας και ο David είπε “αλήθεια, συμβαίνει αυτό!” Και μετά σημείωσε “αν δεν είναι ωραίο που είναι ο David Beckham ο μπαμπάς σου…” Δηλαδή, ας είμαστε ειλικρινείς είναι αυτό που ελπίζουν τα περισσότερα παιδιά να έχουν”.

Η Victoria είπε, επίσης, πως ήταν καλοδεχούμενη έκπληξη η γέννηση της Harper το 2011. Αυτή και ο David έχουν τρία μεγαλύερα αγόρια, τον 23χρονο Brooklyn, τον 20χρονο Romeo και τον 17χρονο Cruz.

“Είναι έλεγχος του πλήθους όταν έχεις τόσα πολλά παιδιά! Και τα αγόρια είναι τόσο καλά με τη μικρή τους αδερφή. Φανταστείτε να έχετε τρία μεγάλα αδέρφια!” πρόσθεσε η Victoria.

instyle.gr