«Δε χρειάζεται να φοράμε φτερά ή τακούνια για να είμαστε γκέι. Και ο Χατζηδάκης και ο Κάρολος Κουν ήταν γκέι»
1 month, 8 days ago
6

Ο Άρης Δαβαράκης σε συνέντευξή του στον Δημήτρη Γιαννόπουλο και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», χθες, Κυριακή, μίλησε για τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί, την απρόσμενη μουσική συνάντηση με τον Σάκη Ρουβά, ενώ αποκάλυψε ότι είναι γκέι.

Ο Άρης Δαβαράκης πέρασε πολύ ωραία στο μυαλό του, όταν συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά

Για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, ο στιχουργός υπογράμμισε «πάντα μου άρεσε ο Σάκης Ρουβάς σαν σόουμαν και σαν τραγουδιστής. Στην «Υποταγή» πέρασα πάρα πολύ ωραία με το μυαλό μου. Νόμιζα ότι γράφω ένα ωραίο, σαδομαζοχιστικό τραγούδι ας πούμε! Επειδή δεν είχα δοκιμαστεί σε αυτό το είδος, πέρασα ωραία, μου άρεσε και το διασκέδασα. Το «Σε θέλω σαν τρελός» το εννοούσα. Υπήρχε κάποιος λόγος που το έλεγα και γω. Όχι στον Σάκη, φυσικά, αλλού.

Όσον αφορά τις προτιμήσεις του, ο Άρης Δαβαράκης επεσήμανε «διαπίστωσα σε μια ηλικία ότι είμαι γκέι και μάλιστα τότε ήταν η Μαλβίνα πολύ στα πάνω της και μου ζήτησε μια συνέντευξη, στην οποία και είπαμε να το πούμε. Το έβαλε και τίτλο, «Άρης Δαβαράκης: Είμαι ομοφυλόφιλος». Θέλω να πω κάτι για να είμαι ειλικρινής. Έχασα πολύ νωρίς τους γονείς μου, αλλιώς δεν θα είχα στεναχωρήσει τη μάνα μου με μια τέτοια συνέντευξη και ίσως να ήταν και ένας θυμός. Είχα χάσεις του γονείς μου και ήμουν αγριεμένος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοράμε φτερά και ψηλά τακούνια για να είμαστε γκέι. Γνώρισα ανθρώπους σοβαρότατους, αξιοπρεπέστατους, κυρίους, οι οποίοι ήταν γκέι… Ο Γιάννης Τσαρούχης ήταν γκέι, ο Μάνος Χατζηδάκης ήταν γκέι, ο Κάρολος Κουν ήταν γκέι».

enimerotiko.gr