Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την φώτο της Σοφίας Καρβέλα: Ποζάρει χωρίς ρετούς και δείχνει τους κοιλιακούς της
1 year, 8 months ago
6

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες  η Σοφία Καρβέλα, η οποία επέστρεψε για λίγο στο πατρικό της σπίτι στην Εκάλη.

 

Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο έχει περάσει τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές, δίπλα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξάλλου έχει ανοίξει αρκετές φορές την πόρτα του σπιτιού της στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά και στους δημοσιογράφους.

Πρόκειται για ένα σπίτι με πολλά δωμάτια και ανέσεις, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει η πισίνα, την οποία έχουμε δει πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της Άννας Βίσση στα social media.

Πριν από λίγες ώρες, η μαμά του Νικόλα και του Νέστορα Πανουργιά, δημοσίευσε μία φωτογραφία φορώντας μπικίνι. Δίπλα από την τεράστια πισίνα του σπιτιού της, η Σοφία Καρβέλα απόλαυσε τον καυτό ήλιο του Ιουλίου ενώ μάς έδειξε και το καλλίγραμμο σώμα της.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes των φίλων της έπεσαν βροχή!

«Ο θεέ μου πόσο όμορφη!!! 😍😍😍🔥Εκθαμβωτική!!!», « εξαιρετική όμορφια», «Enjoy girl!!!!!!!❤️❤️❤️❤️» «Relaxation looks fabulous on you❤️», είναι μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από τη φωτογραφία της η Σοφία Καρβέλα.

 

 

Λίγες μέρες πριν, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία με μπικίνι, τραβηγμένη και πάλι στον όμορφο κήπο του σπιτιού της.

 

 

enimerotiko.gr