Δεληθανάση: Η απάντηση για τις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο Δόξας (Video)
3 years, 22 days ago
6

Τη δική της απάντηση της μετά την τελευταία ανάρτηση του Κώστα Δόξα στα social media έδωσε η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του και την απομάκρυνσή του από το YFSF δημοσίευσε στα social media δυο αποσπάσματα από δικαστικές αποφάσεις, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Το πρωί της Κυριακής, όμως, παρουσιάζοντας αυτά τα αποσπάσματα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» αναρωτήθηκε στον αέρα, αν αυτές αφορούσαν τις πρόσφατες καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση, καθώς και αν ήταν κομμάτια από τις τοποθετήσεις των δυο πλευρών ή η απόφαση του δικαστηρίου.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση η Μαρία Δεληθανάση επικοινώνησε με την εκπομπή και είπε: «Θέλω να κάνω αυτές τις διευκρινήσεις για τις ερωτήσεις που έθεσα για την υπόθεση του Κώστα Δόξα και επικοινώνησα με τη Μαρία Δεληθανάση που μου επιτρέπει να τις κάνω. Η μια ερώτηση που έθεσα ήταν αν έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα για την υπόθεση της κακοποίησης που έχει καταγγείλει και μηνύσει τον πρώην σύζυγό της και μου απάντησε πως όχι.

Και ότι οι δυο αυτές αποφάσεις έχουν να κάνουν με τη διατροφή και την επιμέλεια του παιδιού που έχει πάρει εξ’ ολοκλήρου η Μαρία Δεληθανάση. Στο δεύτερο που τη ρώτησα είναι αν τα κομμάτια που έχουν αναρτηθεί από τον Κώστα Δόξα είναι η δικαστική απόφαση. Είναι μέρος του πακέτου αυτού και αποτελεί την τοποθέτηση του Κώστα Δόξα στην υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με την πλευρά του Κώστα Δόξα, αλλά δεν θέλει να τοποθετηθεί.