Demi Moore: Ανεβάζει νέα φωτογραφία με μαγιό – Έμμεση απάντηση στον Ashton Kutcher;
1 year, 7 months ago
6

Πριν από λίγες ημέρες ο Ashton Kutcher αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από δύο χρόνια, όταν εμφάνισε μία σπάνια μορφή αυτοάνοσης διαταραχής που τον άφησε ανίκανο να μιλήσει, να βλέπει και να περπατά.

Η Demi Moore φέρεται να δίνει έμμεση απάντηση στον πρώην σύζυγό της, ανεβάζοντας φωτογραφία όπου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και είναι η εικόνα της απόλυτης υγείας. Μπορεί η ανάρτηση να έγινε τυχαία αυτήν τη χρονική συγκυρία, μπορεί να είναι και υπερβολές του “κίτρινου” Τύπου, αλλά πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος των μυαλών όλων ο τρόπος που χώρισε το ζευγάρι.

Αποκάλυψη από τον Ashton Kutcher για την υγεία του – “Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός”

Η Demi και ο Ashton ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2013. Στα απομνημονεύματά της, Open Book, είπε ότι ο σταρ ήταν ο έρωτας της ζωής της, αλλά αυτός απομακρύνθηκε από κοντά της. Ο Kutcher έγινε πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ για τις απιστίες του πριν πάρει διαζύγιο με τη Moore.

Broadimage/Shutterstock

Ο Ashton είναι τώρα παντρεμένος με τη Mila Kunis. Αλλά η Demi και ο Ashton φαίνεται να έχουν καλύτερες σχέσεις αυτές τις μέρες, καθώς η Mila έκανε μια διαφήμιση με την Demi, που βασίστηκε σ’ ένα αστείο για τον πρώην τους.

instyle.gr