Δεν αντέχονται! Αυτές είναι οι κτητικές γυναίκες του ζωδιακού κύκλου Οι τέσσερις γυναίκες που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντέξει
1 year, 9 months ago
6

H λίστα με τα πιο κτητικά ζώδια δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις, όμως κάποια ζώδια θα σε παραξενέψουν που βρίσκονται σε αυτήν.

Δείτε ποιες είναι οι πιο κτητικές γυναίκες του ζωδιακού κύκλου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο κτητικά ζώδια του ζωδιακού! Μπορεί να του πάρει πολύ καιρό να ερωτευτεί, όμως όταν συμβεί θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει αυτό το άτομο κοντά του. Η εμπιστοσύνη για τους Σκορπιούς είναι μία λέξη εντελώς άγνωστη, καθώς εκτός από τους άλλους δεν εμπιστεύονται ούτε καν τον εαυτό τους. Φοβούνται πως οι άλλοι θα τους προδώσουν πολύ εύκολα και έτσι αισθάνονται πως πρέπει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Μπορεί να μην είναι ελεγκτικοί σε κανέναν άλλον τομέα τη ζωής τους, όταν όμως πρόκειται για την αγάπη μπορούν να γίνουν πραγματικά τρελοί.

Ταύρος

Και ναι! Ο Ταύρος ψηφίστηκε το πλέον κτητικό ζώδιο. Η φράση «δικό μου» τον χαρακτηρίζει, είτε πρόκειται για πράγμα είτε για άνθρωπο. Έχει την ανάγκη να νιώθει ότι κάποιος ή κάτι του ανήκουν δικαιωματικά, καθώς αυτός επενδύει πάνω τους και θέλει να νιώθει τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να τα χάσει. Δυστυχώς, συχνά, εξ αιτίας της κτητικότητάς του γίνεται αφόρητα καταπιεστικός και δεν αναγνωρίζει ατομικές ελευθερίες.

Κριός

Όταν οι Κριοί ερωτεύονται κάποιον, θέλουν αυτό το άτομο να έχει μάτια μόνο για αυτούς και για κανέναν άλλο. Αυτή η στάση είναι που τους κάνει τόσο κτητικούς, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται στο σύντροφό τους σαν να είναι αντικείμενο. Όταν όλοι τους η προσοχή είναι στραμμένη στο σύντροφό τους, έχουν την απαίτηση να συμβαίνει και το αντίστροφο από εκείνον. Όταν δεν συμβαίνει τρελαίνονται και δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στη σχέση.

Λέων

Όταν ένας Λέων βρίσκεται σε σχέση, θέλει όλος ο κόσμος να το γνωρίζει. Η κτητικότητά του δεν εμπεριέχει ζήλεια καθώς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί. Αυτό όμως που δεν μπορούν με τίποτα να σταματήσουν να κάνουν, είναι να δείχνουν στους γύρω τους το σύντροφό τους ως ένα τρόπαιο που έχουν κερδίσει. Μπορεί η κτητικότητα να μην είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Λέων, είναι σίγουρα όμως ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που προκύπτουν στις σχέσεις τους.

in.gr