Δεν άντεξε και ξέσπασε on air σε κλάματα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι ολομόναχος, δεν έχω κανέναν»
2 years, 6 months ago
6

Στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν και στη συγγνώμη που της ζήτησε εκτός «αέρα».

 

Μάλιστα, στη συνέχεια το κλίμα φορτίστηκε αρκετά, όταν ο παρουσιαστής μίλησε για την απώλεια των γονιών του και πως προσπάθησε να το αντιμετωπίσει, μέσα από τη δουλειά του. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημά του, δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια.

 

«Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

enimerotiko.gr