«Δεν νιώθω καλά, πάμε σε διαφημίσεις»: Διέκοψε την εκπομπή η Κατερίνα καινούργιου, η δύσπνοια και η ανησυχία
1 year, 4 months ago
6

Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα, ύστερα από λίγα λεπτά ζήτησε διαφημίσεις, καθώς δεν ένιωθε καθόλου καλά.

 

«Μ’ έχει πιάσει μια δύσπνοια λίγο… ή ματιασμένη είμαι ή η βιταμίνη μου ήταν ληγμένη. Την έχω πολλά χρόνια, νομίζω την έχω από το ΟΡΕΝ αυτήν» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά: «Πάρε τον Νίκο να σε ξεματιάσει, είναι αρμόδιος αυτός».

Η παρουσιάστρια τον άκουσε και πήρε τον αγαπημένο της φίλο, από τον οποίο ζήτησε να της τραγουδήσει το «Έχω μάτι». Εκείνος δεν της χάλασε χατήρι, της τραγούδησε και αποκάλυψε ότι τόσο το αυριανό live τους J2US, αλλά και τα εορταστικά, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Το ξεμάτιασμα του Νίκου Κοκλώνη φαίνεται ότι δεν έπιασε, η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση, όμως στη συνέχεια ζήτησε διαφημίσεις, καθώς όπως είπε στον «αέρα», δεν αισθάνθηκε καλά.

Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους τηλεθεατές της ότι της είχε πέσει η πίεση, έφαγε κάτι και ένιωθε καλύτερα. Μάλιστα, ευχαρίστησε όσους την ξεμάτιασαν

 

 

 

 Enimerotiko.gr