Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Auτά τρώει η Κατερίνα Λέχου και δεν παίρνει γραμμάριο στα 55 της
1 year, 10 months ago
6

Η Κατερίνα Λέχου είναι μια από τις πιο κομψές, όμορφες και καλλίγραμμες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός παρά το γεγονός πως είναι 55 ετών, διατηρεί άψογα την φυσική της κατάσταση και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια εξομολογήθηκε τα μυστικά της διατροφής που ακολουθεί για να βρίσκεται πάντα σε φόρμα.

Έτσι διατηρείται άψογα στα 55 της η Κατερίνα Λέχου

Η ίδια μεταξύ άλλων έχει αναφέρει πως δεν πίνει ποτέ καφέ και αποφεύγει τα τηγανητά, τις πίτσες, τα σουβλάκια και τα burger.

Η ημέρα της Κατερίνας Λέχου ξεκινάει πάντα με πρωινό το οποίο δεν είναι το ίδιο κάθε μέρα και περιλαμβάνει μία φρυγανιά ολικής αλέσεως με τυρί ή ένα αυγό. Εναλλακτικά μπορείτε να φάτε ένα γιαουρτάκι με δημητριακά ή ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα.

 

Για μεσημεριανό διαλέγει μια φορά να φάτε ψάρι, για παράδειγμα σολομό, ή όσπρια, φρέσκα φασολάκια και ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Ψωμί τρώει, αλλά μόνο μία φέτα, ενώ η ηθοποιός συνοδεύει το γεύμα της, μερικές φορές, με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ενώ για βράδυ προτιμά γιαούρτι με φρούτα ή μια τονοσαλάτα.

Ανά τρεις ώρες επιλέγει να τρώει ένα σνακ που μπορεί να είναι ξηροί καρποί, κατά κύριο λόγο αμύγδαλα και φρούτα φρέσκα ή ξερά, ενώ πίνει ανελλιπώς κάθε μέρα δύο φλυτζάνια πράσινο τσάι.

 

Η Κατερίνα Λέχου αγαπά πολύ τη γυμναστική, η οποία όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στο Πρωινό, μπήκε στη ζωή της λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

«Είχα πρόβλημα με τη μέση. Λόγω ύψους. Από παλιά. Έπρεπε να κάνω ενδυνάμωση. Η γυμναστική, μού έγινε τρόπος ζωής για να είναι το μυϊκό μου καλά και να στηρίζει την σπονδυλική στήλη».

Όσο για τη διατροφή της; «Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, αλλά είμαι πολύ πειθαρχημένη: Αν σήμερα φάω κάτι, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να το ξαναφάω αυτό το πράγμα».

enimerotiko.gr