«Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»: Καταρρακώθηκε ο Χανταμπάκης με αυτό που άκουσε δεν μπορούσαν να τον ηρεμήσουν
1 year, 25 days ago
6

Στο στόχαστρο βρέθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής 3/3 του Survivor all Star ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς ο Στάθης Σχίζας και ο Νίκος Μπάρτζης τον κατηγόρησαν για διπροσωπία λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας.

Συζητώντας όσα έγιναν με τον Σάκη Κατσούλη, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο παίκτης των διασήμων δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε» πρόδωσε, με τη σειρά του, ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο».