Δεν τρώει ποτέ βραδινό κι ακόμη 3 πράγματα: Αυτά τρώει η Τάμτα και δε παίρνει γραμμάριο στα 41 της
1 year, 3 months ago
6

Η Τάμτα είναι μία τραγουδίστρια που τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με την εκκεντρική της εμφάνιση, όσο και με τι καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.

 

Όπως έχει υπογραμμίσει η ίδια, προσέχει την διατροφή της, ενώ γυμνάζεται συστηματικά, προκειμένου να μπορεί να διατηρεί σταθερές τις αναλογίες της.

Το ύψος και το βάρος της Τάμτας

Με ύψος 1,70 και 54 κιλά, διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό οφείλεται τόσο στην διατροφή που κάνει, όσο και στη γυμναστική.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, αποφεύγει τα βραδινά γεύματα, ειδικά μετά τις 8 το βράδυ, ενώ πριν πέσει για ύπνο, το μόνο που επιτρέπει στον εαυτό της να καταναλώσει είναι νερό.

 

Επίσης, δίνει βάση σε καλό πρωινό, μεσημεριανό, αλλά και απογευματινό γεύμα, επιλέγοντας συνήθως πρωτεϊνικά πιάτα, αφού αγαπάει τα ψάρια και το κοτόπουλο, τα οποία πάντα συνδυάζει με σαλάτα.

Από τα αγαπημένα της σνακ είναι τα φρούτα, ειδικά με γιαούρτι, ενώ υδατάνθρακες καταναλώνει μέχρι 140 γραμμάρια ημερησίως.

Η διατροφή που ακολουθεί η Τάμτα για ένα καλλίγραμμο κορμί

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε σε παλιότερη συνέντευξή της «πρώτα από όλα αποφεύγω το βραδινό. Σύμφωνα με τις οδηγίες του διατροφολόγου μου, ενισχύω τον οργανισμό μου τόσο με πρωτεΐνες (κοτόπουλο και ψάρι) όσο και με υδατάνθρακες (ζυμαρικά και ρύζι, 140 γραμμάρια καθημερινά). Επίσης το γεύμα μου, το συνοδεύω πάντα με πράσινη σαλάτα. Φροντίζω να παίρνω πρωινό, το οποίο είναι γιαούρτι με δημητριακά και μέλι. Τρώω πολλά φρούτα».

Όσον αφορά τη γυμναστική, πηγαίνει στο γυμναστήριο, περπατάει αρκετά μαζί με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα, ενώ παίζει και μπάσκετ.

 

 

 Enimerotiko.gr