Δέσποινα Βανδή-Melanie Griffith: Εντυπωσιάζουν με look αλά Kris Jenner
1 year, 5 months ago
6

Στο κλίμα των γενεθλίων της Kris Jenner κινήθηκαν τόσο οι κόρες όσο και οι φίλες της, ακόμη και οι… εγχώριες σταρ μας, όπως η Δέσποινα Βανδή.

Οι κόρες της Kim Kardashian, η Khloé Kardashian, η Kourtney Kardashian και η Kylie Jenner διοργάνωσαν πάρτι γενεθλίων για τη μαμά τους με θέμα “ντύσου η καλύτερη Kris” και η καθεμία ανέδειξε το εμβληματικό look της διάσημης μαμάς τους με τον δικό της τρόπο.

Oι διάσημες φίλες της

Όμως στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι διάσημες φίλες της Kris Jenner, όπως η Melanie Griffith, η οποία ευχήθηκε στη momager ντυμένη ως Kris Jenner. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της, οι κόρες όπως και όλες οι κολλητές της 67χρονης ντύθηκαν σαν εκείνη για το πάρτι γενεθλίων της.

Έτσι, στα social media όλες οι φίλες της ανέβασαν την εμφάνισή τους με περούκα αλά Kris Jenner.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το look με το οποίο εμφανίστηκε το Σάββατο το βράδυ στο Just the 2 of us η Δέσποινα Βανδή. Eπέλεξε να κρύψει τα πλούσια μαλλιά της κάτω από μία περούκα.

Κι ενώ ήταν εντυπωσιακή, η εμφάνιση θύμισε έντονα Kris Jenner. Τυχαίο ή όχι, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια κινήθηκε -έστω και εν αγνοία της- σε ρυθμούς γενεθλίων της διάσημης μητέρας των Kardashians και Jenners.

instyle.gr