Δέσποινα Βανδή: Πόζαρε αγκαλιά με την αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη
1 year, 11 months ago
6

Αγκαλιά με την αδελφή του αγαπημένου της πόζαρε η Δέσποινα Βανδή και στη συνέχεια δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια και η αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα, διατηρούν πάρα πολύ καλές σχέσεις και η μία απολαμβάνει την παρέα της άλλης. Άλλωστε είχε γίνει γνωστό ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε γνωρίσει την Δέσποινα Βανδή στην οικογένειά του.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στο Νησί της Αφροδίτης, όπου σχεδιάζουν να ανακαλύψουν όμορφα σημεία της Κύπρου και να ξεκουραστούν έπειτα από μια πολύ απαιτητική σεζόν.

Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες έχουν βρεθεί αρκετές φορές στην Κύπρο, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να απολαμβάνει την αγαπημένη του στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται κάθε Κυριακή και την τραγουδίστρια να του αφιερώνει τις μεγάλες επιτυχίες της και να του χαρίζει φιλιά.

Όσο περνά ο καιρός, η Δέσποινα και ο Βασίλης δημιουργούν ακόμα πιο δυνατούς δεσμούς. Όλα δείχνουν πως βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της σχέσης τους και έχουν αποφασίσει να χαίρονται την κάθε στιγμή.

enikos.gr