Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: H ανάρτηση που άναψε φωτιές για επικείμενο γάμο
1 year, 10 months ago
6

Η Soula Glamorous το θεωρεί σίγουρο πώς σύντομα θα φάμε κουφέτα – Πώς ξεκίνησε η φημολογία

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Ανάρτηση  που άναψε φωτιά θέλει τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να παντρεύονται. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει πει λέξη δημοσίως για το θέμα ωστόσο η Soula Glamorous σε story της στο Instagram αποκάλυψε ότι οι δυο τους θα παντρευτούν.

«Ποια τραγουδίστρια κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε το πρώτο story, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. «Και στα δικά μας», η περσόνα.

Δείτε τα stories που ανέβασε η Soula Glamourous και αναφέρει πώς η Βανδή και ο Μπισμπίκης θα παντρευτούν

Soula1
Soula2
Soula3
Soula4

Πώς ξεκίνησε η φημολογία
Η Δέσποινα Βαδνή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σίγουρο πως περνούν υπέροχα μαζί. Μετά το κρυφτούλι των πρώτων μηνών το ζευγάρι απολαμβάνει ανενόχλητο τον έρωτα του και μάλιστα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media.

Μάλιστα οι δυο τους πέρασαν πριν από λίγες ημέρες το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι στο Πήλιο και τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστοι.

Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού

Θυμίζουμε πως στο «Chart Show» του Σαββάτου εμφανίστηκε και ο Μανώλης Κονταρός, που με μία μαντινάδα αναφέρθηκε στην… κουμπαριά τους.

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω», είπε ο Μανώλης Κονταρός και η Δέσποινα Βανδή έμεινε άφωνη και χαμογέλασε αμήχανα.