Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση για το Πάσχα
2 years, 7 days ago
6

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στο Νησί της Αφροδίτης, όπου σχεδιάζουν να ανακαλύψουν όμορφα σημεία της Κύπρου και να ξεκουραστούν έπειτα από μια πολύ απαιτητική σεζόν.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Ένα φωτεινό Πάσχα στην Κύπρο θα ζήσουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχουν ήδη σχεδιάσει να περάσουν κάποιες από τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στο Νησί της Αφροδίτης, όπου θα ανακαλύψουν όμορφα σημεία του νησιού και θα ξεκουραστούν έπειτα από μια πολύ απαιτητική σεζόν.

Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες έχουν βρεθεί αρκετές φορές στην Κύπρο, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να απολαμβάνει την αγαπημένη του στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται κάθε Κυριακή και την τραγουδίστρια να του αφιερώνει τις μεγάλες επιτυχίες της και να του χαρίζει φιλιά.

Μάλιστα, οι δυο τους, πάνω στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, είχαν δώσει δημόσια το πρώτο τους τρυφερό φιλί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα θαμώνων και φωτογράφων. Εκτός της Κύπρου, θα αφιερώσουν κάποιες ημέρες στα παιδιά τους και δεν αποκλείουν να ταξιδέψουν λίγες ημέρες σε ρομαντικό προορισμό-έκπληξη, μακριά από όλους και από όλα.

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη βραδιά που έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας και του Βασίλη, στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου τον περασμένο Νοέμβριο, και από τότε οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις. Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για ένα δεμένο ζευγάρι που μοιράζεται μια μοναδική σχέση ζωής, γεμάτη ταύτιση και συναίσθημα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα είτε βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη στον τεχνοχώρο «Cartel» στου Ρέντη, είτε τον περιμένει μετά το τέλος των παραστάσεων για να φύγουν μαζί. Αλλά και ο Βασίλης, όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είναι στο πλευρό της Δέσποινας και συχνά βρίσκεται στα παρασκήνια του μουσικού σόου «Τhe chart show», που παρουσιάζει κάθε Σάββατο βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Όσο περνά ο καιρός, η Δέσποινα και ο Βασίλης δημιουργούν ακόμα πιο δυνατούς δεσμούς. Όλα δείχνουν πως βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της σχέσης τους και έχουν αποφασίσει να χαίρονται την κάθε στιγμή.

enikos.gr