Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: «Θέλει λιγάκι σεβασμό, υπάρχουν και παιδιά…» – Αδιανόητο κράξιμο Τι έχει συμβεί;
1 year, 1 month ago
6

Στο προσκήνιο βρίσκεται… συνέχεια τους τελευταίους μήνες ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει απλώς ότι είναι μαζί, αλλά μοιράζονται και κοινές στιγμές τους συχνά με τον κόσμο.

Ο ηθοποιός συχνά επισκέπτεται τη Βανδή στο μαγαζί, που τραγουδάει, ωστόσο η κίνηση του πάει κοντά στη σκηνή και να τη φιλήσει, ενώ κρατούσε και ένα τσιγάρο σε κλειστό χώρο έφερε τα πάνω κάτω.

Αδιανόητο κράξιμο σε Βανδή και Μπισμπίκη

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα μαγαζιά, αλλά και σχετικά με τη σχέση Βασίλη και Δέσποινας μίλησε την Κυριακή 29/1 στο «Γειά σου» ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο επιχειρηματίας, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την Αθήνα τη νύχτα.

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα. Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν» είπε αρχικά.

«Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. ‘Ε ξύσου’ του λέω εγώ. ‘Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι’ μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

in.gr