Διαγωνιζόμενη του GNTM κριτής σε διαγωνισμό ομορφιάς!
9 months, 17 days ago
6

Το GNTM είναι το show που την έκανε γνωστή. Μπορεί να μην δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές και να  μην πήγε καν στο bootcamp. Ωστόσο το όνομά της «ακούστηκε» ιδιαίτερα μετά από την απόρριψή της και βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπές.

Αυτή τη φορά, η Ηρώ Δημητροπούλου πρόκειται να βρεθεί κριτής σε διαγωνισμό ομορφιάς! Μπορεί να είναι μόλις 18 ετών, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, θ κρίνει τις υποψήφιες για την ανάδειξη της Σταρ Θεσσαλίας 2018.

Η νεαρή μελαχρινή πρόκειται λοιπόν να καθίσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών που θα αποφασίσουν ποια κοπέλα έχει τα προσόντα για να κερδίσει τον τίτλο της πιο όμορφης της Θεσσαλίας.

Μάλιστα εκτός της ίδιας, σε ρόλο κριτή θα δούμε και την Τάνια Κοφινιώτη, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Ο διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στη Λάρισα.

View this post on Instagram

Gala:Movie icons Reese Witherspoon and Legally Blonde -Η εκδίκηση της ξανθιάς !!!! Τι λέτε σας άρεσε ο λόγος μου και για το στυλ ;το πέτυχα ;; ##gala #galanight #grmystylerocks #mystylerocksgala #movieicon #reesewitherspoon #legallyblonde #court #skaitv #skai #acunmedya

A post shared by Tania_kofinioti (@tania_kofinioti) on Nov 9, 2018 at 11:48pm PST