Διαψεύδει ξανά η Ιωάννα Μπέλλα: «Δεν είμαι το τρίτο πρόσωπο. Όταν το έμαθα…»
9 months, 22 days ago
6

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η παίκτρια του Nomads ήθελε να αποχωρήσει από τη Μαδαγασκάρη, καθώς της λείπει ο σύντροφός της, Δημήτρης Μηλιώνης. Την ίδια ώρα όμως στην Ελλάδα οι φήμες φουντώνουν πως ο αγαπημένος της… νυχτοπερπατά έχοντας στο πλάι του την Ιωάννα Μπέλλα!

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί , όμως την Παρασκευή η ίδια η Ιωάννα πήρε θέση για τα δημοσιεύματα. Μιλώντας στην κάμερα του Πρω1νό, διέψευσε εκ νέου πως είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη.

«Δεν ισχύουν οι φήμες ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη. Εγώ έλειπα στο εξωτερικό. Όταν το έμαθα έμεινα. Δεν το περίμενα. Λέω, γιατί τόσος ντόρος; Ο άνθρωπος έχει σχέση. Δεν είναι ωραίο αυτό. Τη Δήμητρα τη γνώρισα στην πασαρέλα. Τον Δημήτρη τον ήξερα και καλύτερα τον γνώρισα σε κοινές παρέες. Και από τη Δήμητρα. Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Δημήτρη μετά από όσα έγιναν. Δεν στενοχωρήθηκα τόσο εγώ. Όσο το πως θα το πάρει η Δήμητρα. Η Δήμητρα εννοείται ξέρει. Αλλά τώρα είναι στο ριάλιτι, οπότε είναι κρίμα. Χαλάστηκα γιατί είναι ψέμα. Αν ήταν αλήθεια θα το έλεγα. Σας λέω την αλήθεια. Δεν έχω λόγο να κρυφτώ», είπε, μεταξύ άλλων, η Σταρ Ελλάς 2018.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.