Δίαιτα Fire Fat: Αuτά τρώει η Άννα Βίσση και έχει κορμί 25χρονης στα 64, τα μuστικά της διατροφής της
1 year, 10 months ago
6

Η Άννα Βίσση στα 64 της χρόνια, έχει καταφέρει να έχει κορμί 25χρονης. Η τραγουδίστρια προσέχει πολύ την διατροφή της ενώ κάνει καθημερινή γυμναστική ειδική για να «σφίγγει» τα σημεία που θέλει.

 

Η ίδια λοιπόν που έδωσε μάχη με την βουλιμία, ακολουθεί μια διατροφή στην οποία πρέπει να τρώει το πολύ 1300 θερμίδες ώστε να έχει απώλεια βάρους αλλά και να μη στερείται τα βασικά προκειμένου η διατροφή της να είναι ισορροπημένη. Τις αρχές αυτές στηρίζει η δίαιτα fire fat, την οποία και ακολουθούν πολλοί αστέρες της showbiz παγκοσμίως.

Άννα Βίσση: Η διατροφή που ακολουθεί στα 64 της χρόνια

Η fire fat δίαιτα, είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

Καθημερινά, λοιπόν η Άννα Βίσση πρέπει να τρώει το πολύ 1300 θερμίδες ώστε να έχει απώλεια βάρους αλλά και να μη στερείται τα βασικά προκειμένου η διατροφή της να είναι ισορροπημένη.

Αν επιλέξετε και εσείς την διατροφή της Άννας Βίσση συμβουλευτείτε πρώτα έναν ειδικό για τις ανάγκες του δικούς σας σώματος.

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).

Η γυμναστική που κάνει

 

Η Ελληνίδα σταρ, που έχει κερδίσει κοινό και κριτές με την φωνή της, έχει καταφέρει να τους κρατήσει όλους άφωνους και με το σώμα της που διατηρεί πάντα σε φόρμα και ποτέ δεν ξεφεύγει. Όπως φαίνεται, για εκείνη δεν υπάρχουν μέρες «παρασπονδίας» και χαλάρωσης.

Ακόμα και το Πάσχα, που όλοι τρώνε κάτι παραπάνω, η τραγουδίστρια επέλεξε να μείνει σταθερή στο πρόγραμμά της και να κάνει κανονικά τη γυμναστική της.

Μάλιστα, δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Ιnstagram από την ώρα της προπόνησής μαζί με τον γυμναστή της, Βαγγέλη Λογοθέτη.

 

enimerotiko.gr