Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο ο ηθοποιός – Τάσος Χαλκιάς και Πηνελόπη Αναστασοπούλου έφτασαν για να καταθέσουν
1 month, 26 days ago
6

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, θα βρεθούν σήμερα οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, προκειμένου να καταθέσουν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για ένα βιασμό και για δυο απόπειρες βιασμού.

Στο δικαστήριο βρίσκονται ήδη ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον δικηγόρο του, όπως και ο Τάσος Χαλκιάς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

 

diki_filippidi_xalkias__1_
fillipidis_efeteio_in__2_
diki_filippidi_xalkias__2_
fillipidis_efeteio_in__3_
fillipidis_efeteio_in__4_
fillipidis_efeteio_in__1_
fillipidis_efeteio_in__5_

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη με απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που αφορούν στην πρώτη καταγγελία που έγινε σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από γυναίκα συνάδελφό του για βιασμό. Οι άλλοι δυο ηθοποιοί, δηλαδή ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα, κλήθηκαν στη δίκη κατόπιν σχετικού αιτήματος της υπεράσπισης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Μάλιστα, για το σκέλος αυτός της υπόθεσης, δηλαδή την κατηγορία του βιασμού για την οποία δικάζεται ο ηθοποιός στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, είχαν καταθέσει δυο ακόμη ηθοποιοί. Πρόκειται για την Θάλεια Ματίκα και την Αλίνα Κωτσοβούλου. Καμία όμως από τις δυο γυναίκες δεν μπόρεσε να εισφέρει κάτι σημαντικό στην ακροαματική διαδικασία, σχετικά την υπό διερεύνηση κατηγορία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία του απαγγέλθηκε μετά την καταγγελία της πρώτης αντίδικου του.

pronews.gr