Δίκη Παντελίδη – Η κατάθεση της μητέρας της Αρναούτη: Οι κρίσεις πανικού της κόρης της και το σπίτι κοντά στον Ευαγγελισμό
2 years, 3 months ago
6

Παρουσία του αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, περιέγραψε την κατάσταση της κόρης της μετά το τροχαίο, αλλά και τις κρίσεις πανικούς και τις φοβίες που ακόμη την ταλαιπωρούν όπως είπε.

Με εμφανή τη συγκίνησή της η μάρτυρας προσπάθησε να δώσει στο δικαστήριο την εικόνα της Μίνας Αρναούτη: «Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς».

«Ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα»

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τροχαίο και το πώς της αντιμετώπισε η κόρη της. «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τι γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα» περιέγραψε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, προσθέτοντας ότι η κόρη της νοσηλεύθηκε συνολικά για 8 μήνες.

«Η Μίνα πηγαίνει για καφέ στον… Ευαγγελισμό»

«Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου», είπε η μητέρα της.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε, τέλος, στο μοιραίο πρωινό μεταφέροντας όσα της είχε αναφέρει η κόρη της.

«Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα κι η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» είπε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.

 

Μάλιστα ανέφερε ότι  αν η κόρη της είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.

«Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της» είπε χαρακτηριστικά.

Οι αγωγές

Σημειώνεται ότι, η πρώτη αγωγή, ύψους 1.100.000 ευρώ έχει κατατεθεί από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας. Η δεύτερη, ύψους περίπου 100.000 ευρώ, από τη Φρόσω Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ η τρίτη αγωγή, ύψους 600.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας και της Φρόσως Κυριάκου. Μέχρι και σήμερα η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή φέρεται να επιμένει ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης αλλά η Φρόσω Κυριακού. Ωστόσο, η Δικαιοσύνη μετά από έρευνα που διενήργησε έχει αποφανθεί ότι το μοιραίο όχημα οδηγούσε ο Παντελίδης.

Η δίκη συνεχίζεται…

in.gr