Δικηγόρος 37χρονου ηθοποιού: Ο πελάτης μου βρίσκεται στην Αθήνα και είναι στη διάθεση των Αρχών
3 years, 2 months ago
6

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης βρίσκεται και ένας δεύτερος ηθοποιός, όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες. Το δεύτερο πρόσωπο που φαίνεται να βρισκόταν συχνά στο διαμέρισμα του Μεταξουργείου προσπαθούν να “δέσουν” οι Αρχές και να το οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Δημήτρη Άνθη το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ηθοποιός, αναφέρεται στην κατάθεση του Νίκου Σ. και υπήρξε θύτης για τον ίδιο.

O δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Εμμανουήλ Ροδουσάκης δήλωσε, μιλώντας στο MEGA, ότι ο πελάτης του ειναι στη διάθεση των Αρχών και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

«Έχει υποβληθεί έγκληση εις βάρος του εντολέως μου και έχει διαταχθει στα πλαίσια αυτής της εγκλήσεως προκαταρκτική εξέταση για την οποία αναμένουμε κλήση για να λάβουμε γνώση του κειμένου της εγκλήσεως και να τοποθετηθούμε αναλόγως. Η δήλωση του είναι πως θεωρεί ότι ειναι αβάσιμος η καταγγελία. Είναι στη διάθεση των αρχών».

Ο καταγγελόμενος από τον Δημήτρη Άνθη, που σύμφωνα με τον ίδιο υπήρξε μόνο θύτης, είναι πολύ γνωστός ηθοποιός, απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου με επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση.

Οι Αρχές αναζητούν νέες μαρτυρίες και στοιχεία γύρω από την ενδεχόμενη δράση του δεύτερου ηθοποιού και δεν αποκλείεται σύντομα να στοιχειοθετήσουν κατηγορητήριο εναντίον του.