Δικηγόρος, υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Αυτή είναι η «κρυφή» σύντροφος του Αλέξη Κούγια
1 month, 27 days ago
6

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

 

Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο στήριγμά του, τη σύντροφό του με την οποία είναι καιρό μαζί.

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος» είπε αρχικά.

«Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μια επιθετική μορφή καρκίνου.

«Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη την στιγμή υφίστασαι ένα σοκ. Είχα ένα ατύχημα του αγίου Νεκταρίου, έκανα νηστεία 40 μέρες, μετά από παιδάκι… και στο τέλος της νηστείας είπα να κάνω εξετάσεις.
Εκεί βρέθηκε ότι ενώ τον Σεπτέμβριο ήταν όλα καθαρά, είχα μια υπερβολική αύξηση στους καρκινικούς δείκτες. Βρέθηκε ότι έχω έναν όγκο πολύ κοντά στους λεμφαδένες. Εκεί είπα σε μία στιγμή στον γιατρό ”ρε π… δεν σκοτωνόμουν στο ατύχημα;”
Απεδείχθη ότι ήταν επιθετικός καρκίνος και μάλιστα τελευταία είχε μια μικρή υποτροπή, η οποία ήταν δικαιολογημένη λόγω της επιθετικότητας του καρκίνου, γι’ αυτό κάνω το τελευταίο διάστημα ακτινοθεραπείες κι ορμονοθεραπείες μαζί», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξή του για την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

 

Enimerotiko.gr