Δήμητρα Αλεξανδράκη-Δημήτρης Μηλιώνης: Αποκλειστικά πλάνα από τη συνάντησή τους στο αεροδρόμιο
9 months, 1 day ago
6

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε από τη Μαδαγασκάρη και μαζί με εκείνη θα πάρουν και όλα τα πράγματα το δρόμο τους. Όσο καιρό το μοντέλο βρισκόταν στο NOMADS η προσωπική της ζωή μας απασχόλησε πολύ. Η σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη κλονίστηκε μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ιωάννα Μπέλλα να είναι το τρίτο πρόσωπο και οι φήμες ενισχύθηκαν μετά την απουσία του επιχειρηματία από την επικοινωνία που είχαν οι παίκτες στο παιχνίδι.

Η ανησυχία της Δήμητρας την έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το NOMADS και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς και να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί.  Οι δημοσιογράφοι περίμεναν το μοντέλο στο αεροδρόμιο που έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις εξηγώντας πως είναι ευγνώμων για την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο και πως μόλις ηρεμήσει θα μιλήσει για όλα. «Ο Δημήτρης ήρθε να σε πάρει;», αναρωτήθηκαν οι δημοσιογράφοι με την ίδια να απαντά πως την περιμένει απ’ έξω.

Σήμερα, στην εκπομπή «Το Πρω1νό» επιβεβαίωσαν την παρουσία του Δημήτρη Μηλιώνη στο αεροδρόμιο. Ο επιχειρηματίας περίμενε την αγαπημένη απ’ έξω γιατί δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες ή να απαθανατίσουν τη συνάντησή τους. Η Δήμητρα  μπήκε στο αυτοκίνητο και αντάλλαξε αγκαλιές και φιλιά με το σύντροφό της. Στο αμάξι την περίμενε και το σκυλάκι της.

Τι είπαν οι δυο τους και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα βρίσκεται αύριο στο Πρω1νό και θα μιλήσει για όλα!

Δείτε το απόσπασμα