Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μιλά για πρώτη φορά για τον μυστηριώδη μέλλοντα σύζυγό της
2 years, 8 months ago
6

Μια ανακοίνωση-βόμβα έκανε πριν από λίγες μέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως παντρεύεται.

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει να μην γνωστοποιήσει με ποιον είναι ζευγάρι.

Η μόνη φορά που η Δήμητρα Αλεξανδράκη μας έδειξε δημόσια τον μελλοντικό σύζυγό της, ήταν στις αρχές Μαΐου, όταν είχε ανεβάσει ένα βίντεο μέσα από το αμάξι και του έδινε ένα φιλί στο μάγουλο.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:15

Έτσι λοιπόν, δεν έχουμε δει το πρόσωπο του αγαπημένου της.

Σε ένα Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να απαντήσει σε μερικές απορίες των followers της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν μας παρουσιάζει τον μελλοντικό σύζυγό της.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά θέλω να καταλάβετε κάτι. Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να εκτεθούν στη δημοσιότητα. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει και αυτό θα ήθελα παρακαλώ να το σεβαστείτε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και στη συνέχεια έγραψε:

«Επειδή εμένα είναι η δουλειά μου και αγαπάω ότι κάνω και ο άντρας μου με στηρίζει όπως κανείς άλλος έτσι και εγώ σέβομαι και στηρίζω την κάθε επιλογή του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:14

in.gr